Publieksdag Forteiland IJmuiden 4 november

Publieksdag Forteiland IJmuiden 4 november
©RTV Seaport / PR

Heeft u altijd al eens willen kijken op Forteiland? Zondag 4 november a.s. kan dat!
Met de Koningin Emma wordt u er naar toe gevaren en krijgt u een interessante rondleiding.

De overtocht naar het Forteiland wordt verzorgd met de “Koningin Emma”, een passagiersschip met een vaste ligplaats aan de Kop van de Haven in IJmuiden. Na de overtocht wordt u aan de steiger van het eiland ontvangen door gidsen van de Vereniging Forteiland IJmuiden. Men kan in de Koepelzaal van het fort of op het aangrenzende buitenterras genieten van een hapje of een drankje. Er kan helaas niet worden gepind. Mindervaliden moeten er rekening mee houden dat het fort niet overal makkelijk begaanbaar is.

Toegangskaarten voor overtocht en rondleiding kosten € 12.50 per persoon. Kaarten kunnen vooraf worden besteld via internet www.ijmuidenserondvaart.nl of telefonisch: 0255-511676. Ook aan boord van de Koningin Emma kunnen kaarten worden gekocht