Tribute voor overleden zangeres

Tribute voor overleden zangeres
PR foto's footgolf

Op 19 augustus werd Full Count geschokt door het plotselinge overlijden van zijn zangeres Natascha Klobedanz, vanaf de oprichting het stralende middelpunt van de tienkoppige coverband uit Velsen en Haarlem. Haar uitvaart was in besloten kring. Nu organiseren de bandleden voor iedereen die daar bij wil zijn op 1 december een tribute-avond.

Het muzikale eerbetoon aan Natascha is op 1 december in het Thalia Theater in IJmuiden, vlakbij het huis waar zij woonde. De zaal gaat om 20 uur open. Het belooft een emotionele en tegelijkertijd feestelijke avond te worden, waaraan tal van gastmuzikanten meewerken die ooit met Natascha en Full Count hebben gespeeld en gezongen.

Speciaal voor deze avond worden een paar bijzondere nummers ingestudeerd. Daarnaast komen de hoogtepunten voorbij uit het omvangrijke repertoire waarmee Natascha en haar bandleden een zekere reputatie hebben opgebouwd. Al bijna elf jaar brengt Full Count met vier blazers, toetsen, gitaar, bas, drums en veel zang op dynamische wijze soul, disco, rock en ska waarop goed gedanst kan worden.

Kaarten voor deze bijzondere avond kosten € 6,50 plus € 1 administratiekosten en zijn via www.fullcount.nl en www.thaliatheater.nl uitsluitend online te koop. De opbrengst gaat naar een goed doel: een spaarrekening voor Natascha’s achtjarige dochter, die daarmee over tien jaar als nagedachtenis aan haar moeder een extra spaarpotje krijgt. Uiteraard is het ook mogelijk om iets (meer) te doneren. Dit kan in de bus die op 1 december in de foyer van het Thaliatheater staat en via bankrekeningnummer NL74 INGB 0009 6738 56.