Groots muziekspektakel van Soli in 2019

Groots muziekspektakel van Soli in 2019
Foto PR Soli

Soli, onlangs uitgeroepen tot de beste cultuurvereniging van Nederland, verlegt opnieuw zijn grenzen. Bekende artiesten als Shirma Rouse, Karel Kraaijenhof, Gerard Alderliefste en Cor Bakker maken op zaterdag 25 mei 2019 samen met de diverse orkesten van Soli hun opwachting in een groots muziekspektakel in tennishal Velserbroek.

Aanleiding voor het evenement is het 110-jarig bestaan van de omvangrijke Velsense muziekvereniging. Twintig jaar geleden organiseerde Soli ook al eens een dergelijke evenement in dezelfde hal van de firma Thoolen. Rabobank IJmond en de tachtigjarige Rigo Verffabriek IJmuiden hebben zich aangeboden om samen de hoofdsponsor te zijn van wat de Rigo Verffabriek Night of Music gaat heten.

De formule van het muziekspektakel lijkt op dat van de Vrienden van Amstel live. De diverse geledingen van Soli vormen samen een immens orkest van honderd muzikanten, dat instrumentale stukken zal gaan speelt en de genoemde artiesten zal begeleiden. Daarbij is er extra ondersteuning  van het koor Voices. Zie voor meer informatie www.soli.nl