BFF betekent vanaf nu Beste Fiets Foto

“Is jouw fiets je beste vriend? Laat het zien door de leukste vakantiefoto van jou met je fiets op te sturen”. Met die oproep stuurde IJmond Bereikbaar haar fietsers de zomervakantie in.

Dat de fiets veel, vaak en ver wordt meegenomen, mag blijken uit de tientallen inzendingen die binnenkwamen. Haarspeldbochten van de Stelvio in Italië, prachtige berggezichten in het Sauerland en natuurlijk de Franse Mont Ventoux. Op de fiets door Washington en zelfs foto’s uit Chili. Maar ook Nederland leent zich voor prachtige fietstochten: op de Veluwe, door Limburg of op één van de eilanden. En ook dicht bij huis: op of langs het ‘eigen’ Noordzeekanaal.

De drie prijswinnaars waren : Marlies van Kooten (TUI Reisbureau Beverwijk), Esther van Duijn (Ichthus College) en Marcel van der Wurf (Tata Steel). Deze drie inzendingen worden beloond met een Xtreme Action Camera.