Geslaagd stadionconcert van de RaboWeek

Geslaagd stadionconcert van de RaboWeek
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Ruim 2000 bezoekers kwamen vrijdagavond naar het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid voor het eerste stadionconcert Rabobank Live met geweldige optredens van de artiesten Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilla Rombley en Waylon. Het concert was de feestelijke afsluiting van de RaboWeek IJmond, die bestond uit allerlei activiteiten voor jong en oud.

DJ Barry Brand startte de avond op het podium met hits uit de tachtiger jaren. Het veld voor het podium en de tribune stroomden al snel vol met publiek. Berget Lewis betrad als eerste het podium en zweepte het publiek op met haar performance. Nadat Candy Dulfer en Edsilla Rombley hadden opgetreden sloot Waylon met zijn band de reeks af met een geweldige show.

Hieronder onze video en foto’s, waaruit blijkt dat het publiek heeft genoten.