Grote groep haalt diploma bedrijfsschool

Grote groep haalt diploma bedrijfsschool
© RTV Seaport / PR

Maar liefst 82 leerlingen hebben dit jaar hun opleiding aan de bedrijfsschool van Tata Steel in IJmuiden met succes afgerond. De kersverse procesoperators, werktuigbouwkundigen en elektrotechnici krijgen allemaal een baan bij het staalbedrijf. De Academy van Tata Steel bestaat inmiddels 79 jaar. In die periode hebben meer dan 13.000 technici aan de bedrijfsschool hun diploma gehaald.

“Techniek is de motor van de Nederlandse economie”, aldus Fabiënne Hendricks, Manager van de Academy van Tata Steel. “Technisch talent staat ook aan de basis van het succes van ons staalbedrijf. Jongeren met een passie voor techniek vinden hier een uitdagende werkomgeving met veel carrièremogelijkheden. En ze sluiten hier ook vriendschappen voor het leven. De hechte betrokkenheid bij het staalbedrijf en de zorg voor elkaar komt ook tijdens de festiviteiten rondom ons 100-jarig jubileum duidelijk naar voren.”