Eerste stadionconcert in de IJmond

Eerste stadionconcert in de IJmond
© RTV Seaport /PR

De eerste editie van Rabobank IJmond Live! vindt vrijdag 5 oktober vanaf 19.30 uur plaats in het Rabobank IJmond Stadion, de thuishaven van de regionale voetbaltrots Telstar.  Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Waylon komen naar de IJmond voor een spetterend optreden in het Rabobank IJmond Stadion! Het concert in deze regio staat in het teken van verbinden. Tickets voor Rabobank IJmond Live! kosten 20 euro en zijn te bestellen via rabobank.nl/ijmond. 

Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley worden begeleid door het New Amsterdam Orchestra. DJ Barry Brand, bekend van Radio Decibel en 2Generations, zorgt ervoor dat het feest in de (korte) pauzes niet stilvalt. Hoofdact Waylon neemt zijn 7-koppige band mee naar de IJmond. Zijn concert duurt een uur.

Het stadionconcert is de afsluiter van de RaboWeek IJmond, waarin de bank een reeks inspirerende activiteiten voor jong en oud organiseert. Dat gebeurt in samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de ledenraad.