Muziek, mode en kennis delen in RaboWeek IJmond

Muziek, mode en kennis delen in RaboWeek IJmond

Met een spetterend optreden van Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Waylon wordt op vrijdagavond 5 oktober in het Rabobank IJmond Stadion de Raboweek afgesloten. Dit eerste stadionconcert in deze regio staat in het teken van verbinden. Tickets voor Rabobank IJmond Live! kosten 20 euro en zijn te bestellen via rabobank.nl/ijmond.

De RaboWeek IJmond organiseert in samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de ledenraad van 1 tot en met 5 oktober voor het vierde achtereenvolgende jaar de Raboweek.

De A9 Studios in Uitgeest vormen op dinsdag 2 oktober het decor voor het Fashion & Food Event. De combinatie van een modeshow en foodmarket waar lokale ondernemers zich presenteren, staat opnieuw garant voor een compleet avondje uit. De presentatie is in handen van de bekende stylist Maik de Boer, die na afloop van de modeshow persoonlijk stijladvies geeft. Tickets via www.rabobank.nl/IJmond.

Met een voetbalclinic bij Telstar en een hockeyclinic bij BHC Overbos kiest Rabobank IJmond dit jaar voor een sportieve insteek voor de jeugd.