Nieuw live radioprogramma bij RTV Seaport

Nieuw live radioprogramma bij RTV Seaport

Humor, Cultuur, Politiek, Sport en Opinie bij RTV Seaport. Vanaf maandagavond 1 oktober presenteren Sjoerd Dekker en Netty Struijs van 19.00 tot 21.00 uur het nieuw live radioprogramma NieuwsPunt.

De VVV in persoon van Gerardo Eijbersen presenteert de wekelijkse VVV agenda en de voorzitters van de wijkplatforms worden bevraagd over alles wat er leeft in de woonwijken van Velsen. Gertjan Huijbens één van de politieke verslaggevers van RTV Seaport zal verslag doen van de politieke ontwikkelingen in Velsen.

Iedere week wordt een prominente gast uitgenodigd. Maandag 8 oktober is Ina de Vos de eerste gast in het programma. Met haar wordt teruggeblikt op haar lange periode als voorzitter van het wijkplatform Zeewijk dat zij afgelopen voorjaar om gezondheidsredenen heeft moeten beëindigen.
Het programma wordt dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur herhaald