Reportage: pensionado’s vieren eeuw Tata

Reportage: pensionado’s vieren eeuw Tata
© RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

Maandag 24 september hebben een kleine 4.000 gepensioneerden van Tata Steel, voorheen Hoogovens en Corus, in de enorme feesttent op eht fabrieksterrein in IJmjudien naar de theatershow ‘Door het Vuur’ gekeken.

Het was een groots opgezette show met lichtbeelden waarin een van de oprichters, de heer Wenkebach, te zien was. De artiesten van de show; het orkest, het ballet en alle andere rollen, waren werknemers van Tata Steel.

Het was een geweldige, geoliede machine die aan het werk was. Buiten de immense tent was een klein dorp gevestigd waar van alles te eten was.  Zoals poffertjes, vis en zelfs de oosterse keuken was vertegenwoordigd.

Voor veel aanwezigen was het erg leuk om oud-collega’s te ontmoeten, al viel dat niet mee tussen zoveel mensen op het grote feestterrein. In een korte toespraak eerde directeur Hans van den Berg de oud-medewerkers voor hun inzet en inbreng bij de groei van het bedrijf tot wat het nu is.

Hieronder een impressie van dit feest met een video en foto’s, gemaakt door Chris Hoppenbouwer:

 

%d bloggers liken dit: