Proef de Spil

Proef de Spil
foto afkomstig van website De Spil

Donderdag 20 september opent Buurtcentrum de Spil, Frans Halsstraat 29, tussen 16.00 en 19.00 de deuren voor iedereen. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen met diverse gratis workshops.

Er zijn sportieve workshops, zoals darten, koersbal en tafeltennis. Maar ook creativiteit komt aan bod met macramé veren, pompons en cadeaukaarten maken.Ook u leren hoe u banden kunt plakken. Er is Tai Chi of een taalspel spelen of meer over uzelf leren met de inspiratiekaarten.

Vanaf 18.00 uur verkoopt de Wereldkeuken van de Spil proefhapjes voor 1 euro per stuk. Wilt u gewoon gezellig een praatje maken? Dat kan natuurlijk ook. De koffie en thee zijn gratis. Deze middag wordt u aangeboden door St. Welzijn Velsen, RIBW-Kam en St. De Linde. Voor vragen bel 0255-510186.