Start cursussen Volksuniversiteit Velsen

Start cursussen Volksuniversiteit Velsen
© RTV Seaport / PR

Vanaf 24 september gaan er weer diverse cursussen van start bij de Volksuniversiteit Velsen. Cursussen variëren van Breien en Haken, het maken van een mozaïek, NLP en Mindfulness tot diverse taalcursussen op diverse niveaus.

Kijk op http://www.kunstformvelsen.nl voor alle cursussen en data. Wilt u meer informatie vooraf? Kom dan naar de informatieavond op 12 september van 18.30-21.00 uur bij de Bibliotheek, Dudokplein iIJmuiden.

Bij de Volksuniversiteit Velsen wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde docenten en niet al te grote groepen. Hierdoor is er een ongedwongen fijne sfeer met kwaliteit van hoog niveau. En hoewel de naam universiteit anders suggereert kan iedereen, ongeacht achtergrond, een betaalbaar cursus volgen.