Dit weekend vierdubbel feest bij Bartje

Dit weekend vierdubbel feest bij Bartje

Komend weekend is het vierdubbel feest bij Café Bartje in Santpoort-Noord. Het pand aan de Hoofdstraat is 200 jaar oud, al 130 jaar een café, draagt dertig jaar de naam Bartje en kent Wouter van der Zwet Slotenmaker twintig jaar als kastelein.
Het jubileumfeest wordt gehouden in en bij het café op het Dorpsplein en is  gratis toegankelijk. Vrijdagavond 31 augustus staat vanaf 20 uur in het teken van ‘Back to School’. Voordat het geregelde leven weer begint nog een keertje genieten van de zomer met de band Van Kessel Live.
Op zaterdag 1 september begint het om 16 uur met zanger/gitarist Nico Bakker, om 18 uur gevolgd door het Ampzing Genootschap. Tussen 19 en 23 uur draaien de DJ’s Bas en Peter de muziek die de afgelopen decennia sfeerbepalend was voor het café.
Bartje beloont de bezoekers die de dresscode volgen: kleed je zoals je de eerste keer naar het café ging! Eten en drinken worden naast Bartje ook verzorgd door wijnhuis Ten Bilt, Renzo’s Amsterdam (tapas en charcuterie) en de BoerenRoker uit IJmuiden (vis).