Telstar Soccer Camps in het stadion

Telstar Soccer Camps in het stadion
© RTV Seaport / PR

Telstar organiseert in de zomervakantie een Telstar Soccer Camps in het Rabobank IJmond Stadion voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Het Telstar Soccer Camps is van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus. Alle trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de Telstar Soccer Camps en vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur in het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staat centraal tijdens de Telstar Soccer Camps. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Telstar Soccer Camps-tenue als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Inschrijven kan via www.sctelstar.nl/soccercamps.

Als nieuw onderdeel van het Telstar Soccer Camps-programma introduceert Telstar dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens de Telstar Soccer Camps ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Telstar Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Telstar op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.