Dorpsfeest Santpoort op zondag

Dorpsfeest Santpoort op zondag
© RTV Seaport / Ton van Steijn

De tweede dag van het Dorpsfeest Santpoort is een feit en was groot succes. Onze fotograaf Ton van Steijn was zondag aanwezig om een kijkje te nemen bij de evenementen van die dag.

Er werd een gezellig potje footgolf gespeeld. Ook was er de Concours Hippique Santpoort, waarbij er allerlei dressuur- én springwedstrijden waren.
En wegens groot succes werd voor de zevende keer het Santpoortse Schaak-Kroeglopertoernooi georganiseerd. Inmiddels mag dit toernooi zich landelijk meten met de grootste kroegloper toernooien in Nederland. Elk jaar doen er meer dan 100 schakers mee!

De harddraverijvereniging organiseert tot en met zaterdag meer dan veertig evenementen voor verschillende doelgroepen. Los daarvan pakt de horeca in de Hoofdstraat iedere avond uit met live-muziek op vier podia.