Feestelijk optreden van Willeke Alberti in Velserduin

Feestelijk optreden van Willeke Alberti in Velserduin
Foto RTV Seaport/Ton van Steijn

Zaterdag 30 juni j.l. trad zangeres Willeke Alberti op in woonzorgcentrum Velserduin in IJmuiden. Met het optreden vierde Velserduin nogmaals het 10-jarig jubileum. “Wat gezellig… ik dacht ‘Ik doe iets roods aan’ dan kan u me tenminste zien, want ik ben een beetje gekrompen.” iermee opende zij haar optreden en zong als eerste nummer “Ik ben er nog”.

Willeke zong veel van haar eigen hits waaronder: ‘Samen zijn’, ‘Ome Jan’ en ‘Spiegelbeeld’. En voor veel mensen het ontroerende ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij.

“Ik vond het een geweldig concert!” zegt een dame in het publiek “Ik kan bijna niet geloven dat zij hier is om voor ons te zingen. Het is een droom die voor mij uitkomt.” En een andere aanwezige: “De muziek en teksten van de nummers van Willeke Alberti lopen helemaal door onze levens””.

Na afloop van haar optreden nam Willeke nog uitgebreid de tijd om iedereen die dat wilde te ontmoeten en cd’s/dvd’s te signeren of op de foto te gaan. Bijzonder dat Velserduin zaterdag de première had van het uitkomen van een nieuwe CD van Willeke. De opbrengst van de cd’s/dvd’s is voor de Willeke Alberti Foundation.
Willeke sloot het optreden af met: “Wat fijn dat u zo genoten heeft… Ik word er zelf ook zo blij van!”