PVM organiseert zomerkamp

PVM organiseert zomerkamp
Foto RTV Seaport/PR

Het Pieter Vermeulen Museum organiseert i.s.m. Mad Science een techniek zomerkamp in BRAK! wikkelhuisje. Er is jaren over gesproken maar binnenkort wordt er eindelijk, zij het een tijdelijke, locatie geopend aan het Kennemerstrand onder de naam BRAK!. Het Pieter Vermeulen Museum, dat al jaren om ruimte verlegen zit, wil dan ook zo snel mogelijk activiteiten op deze locatie opstarten. Het museum heeft het initiatief genomen om in de zomervakantie in week 31 (30 juli t/m 2 augustus) en week 34 (20 t/m 23 augustus) hier Mad Science zomerkamp te laten plaatsvinden. Kinderen tussen de 7 en 11 jaar kunnen zich inschrijven om van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 te experimenteren met een gevarieerd, educatief en knettergek programma. De kosten voor het programma bedragen €180,- voor 4 dagen en zijn incl. lunch, gadgets voor thuis en je eigen Mad Science outfit. Geef je op tijd op want er is maar beperkt plek en de locatie is natuurlijk super zo vlak bij het strand! Uiteraard wordt er in dit zomerkamp door het PVM op een speelse manier een link gelegd naar natuur en milieu. Inschrijven kan via nederland.madscience.org.