Open dag en reünie IJRB

Open dag en reünie IJRB
© RTV Seaport / PR

Zaterdag 30 juni  is er bij de IJmuider Reddingsbrigade open dag. Van 11 tot 15 uur staat onze reddingspost open voor bezoekers. 

Kom een stoere foto maken in één van de boten of in een overlevingspak en maak kennis met het reddingsbrigadewerk. Speciaal voor de kinderen hebben we een Paw Patrol springkussen en een speurtocht door de post. Kijk op www.ijrb.nl/opendag of op ons Facebook-event.

Aansluitend vindt de reünie plaats voor oud-leden, actieve leden en iedereen die in de afgelopen 85 jaar op één of andere manier betrokken is geweest bij de IJRB. Heeft u zin om herinneringen op te halen en te zien wat het reddingsbrigadewerk tegenwoordig inhoudt? Kom vanaf 15.00 uur naar de post. Uiteraard is deelname gratis, maar aanmelden via www.ijrb.nl/reunie wordt gewaardeerd. Breng vooral ook andere betrokkenen op de hoogte, want wij kunnen niet iedereen zelf bereiken