Circus in de zorg voor Velserduin en Moerberg

Circus in de zorg voor Velserduin en Moerberg
© RTV Seaport / PR

Woensdag 27 juni gaat een groot aantal bewoners van Velserduin en de Moerberg met familieleden en vrienden naar het circus. Ook komen er deelnemers van de Zeestroom naar het circus.

Inmiddels is ‘Circus Alexander’ neergestreken naast zwembad De Heerduinweg in IJmuiden. Nog even is gedacht aan ‘voor de deur of in de tuin’ van de Moerberg of Velserduin, maar daarvoor was toch niet genoeg plek. Het circus is speciaal voor hen gekomen en de bewoners zullen één van de drie voorstellingen bijwonen.

De show is een bijzondere mix van circus, theater/variété en muziek in nostalgische sfeer. Circus Alexander is een productie van Circus in de zorg i.s.m. Circus Sijm. Bijzonder is ook dat bezoekers zonodig worden begeleid door vrijwilligers, studenten van een managementopleiding of een team van vrijwilligers van de Rabobank.