ZorgSpecialist hoofdsponsor Grachtenloop

ZorgSpecialist hoofdsponsor Grachtenloop
© RTV Seaport / PR

Een mooi nieuw begin voor de Grachtenloop. In 2018 gaat dit Haarlemse hardloopevenement verder onder de naam de ZorgSpecialist Grachtenloop. Een mooie en welkome aanvulling voor zowel SportSupport, de organisator van dit evenement als de ZorgSpecialist, die beide gezondheid en bewegen hoog in het vaandel hebben staan. 

Otto Korstenbroek, directeur van de ZorgSpecialist, en Stefan Schilder, coördinator Grachtenloop bij SportSupport, kijken beide met veel plezier uit om deze nieuwe samenwerking een mooie invulling te geven.

Met zo’n 4000 deelnemers is de ZorgSpecialist Grachtenloop een populair evenement in de regio. De bedrijvenloop is altijd een gewild onderdeel van de ZorgSpecialist Grachtenloop. Elk jaar doen er zo’n 100 bedrijventeams mee. Met de Philharmonie als gastheer van de businesslocatie is dit een geweldige plek. Een mooie bijkomstigheid is dat de businesslocatie direct aan het parcours ligt. Zeker de moeite waard om samen met je collega’s aan mee te doen en na afloop met elkaar na te praten in de Philharmonie.