Visdag voor minder validen aan het kanaal

Visdag voor minder validen aan het kanaal
© RTV Seaport / PR

Zaterdag 16 juni gaan sportvissers met een handicap genieten van een visdag langs het Noordzeekanaal. Ze doen mee aan een speciale viswedstrijd georganiseerd door Sportvisserij MidWest Nederland. U bent van harte welkom om even langs te komen en de deelnemers aan te moedigen.

Vissen in Nederland lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor een kleine groep sportvissers is dat absoluut niet zo. Zeker langs de kust en het zoute water zijn er geen voorzieningen voor gehandicapte sportvissers en dat is jammer want iedereen heeft recht op een portie vitamine zee.

De commissie zeevissen van Sportvisserij MidWest Nederland organiseert daarom jaarlijks een visdag voor gehandicapten.

De wedstrijd duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur en vindt plaats langs het Noordzeekanaal in Velsen-Zuid.  Bram Diepstraten, wethouder sport in Velsen geeft rond tienen het startschot.