Velsen blij met komst spiritueel wereldleider

Velsen blij met komst spiritueel wereldleider
Foto Sri Sri Ravi Shankar

Sri Sri Ravi Shankar is een humanitair, spiritueel wereldleider en vredesambassadeur. Zijn visie van een stress-vrije en geweldloze samenleving heeft miljoenen mensen geïnspireerd en samengebracht over de hele wereld in maatschappelijke serviceprojecten. Op 15-16 juni geeft Sri Sri Ravi Shankar in Amsterdam een unieke Masterclass Vigyan Bhairav ‘Unveiling Infinity’ die gaat over de wetenschap achter meditatie. Op zondag 17 juni rond 11:00 uur, is hij op het Museumplein in Amsterdam in het kader van de International Day of Yoga. Diezelfde dag is hij van 16:00-18:00 voor een Homa (ceremonie) in de Tetterodehal in Overveen. Voor deze laatstgenoemde dien je je wel aan te melden via: www.artofliving.org.

Mark Metselaar, regiocoördinator van Art of Living, vertelt: “Ook in Velsen krijgt Art of Living, een internationale non-profitorganisatie, veel enthousiaste reacties op de komst van Sri Sri Ravi Shankar. Vanuit onze regio gaan veel mensen naar de evenementen met Sri Sri. Theatermaker/auteur Diederik van Vleuten is heel enthousiast over de Masterclass van Sri Sri Ravi Shankar. Wil je weten waarom? Kijk dan ook naar het filmpje hieronder.