Circus SIJM in Velserbroek

Circus SIJM in Velserbroek
Foto RTV Seaport / Ton van Steijn

Het circuslandschap is de laatste jaren drastisch veranderd. Gevestigde namen zijn verdwenen en wilde dieren hebben de piste, door wetgeving, moeten verlaten. Circus Sijm koos reeds jaren geleden voor een eigen koers en ontwikkelde, met succes, een geheel persoonlijke stijl. Het is alsof je bij directeur Alex Sijm te gast bent: in zijn piste serveert hij een maaltijd van bekroonde acts, met spanning, humor, magie en muziek. Er is een programma met artiesten uit alle hoeken van Europa: Een ontroerend paardennummer en spierkracht acrobatiek waar menig sportschool jaloers op zou zijn. De beroemde clown Yann Rossi, bekroond tijdens Circusfestival van Monte Carlo, blinkt uit in een combinatie van muziek en mimiek waarmee hij bewijst dat humor nauwelijks woorden nodig heeft om tijdloos grappig te zijn.Van 7 tot en met 10 juni is het circus in Velserbroek, op het Vestingplein. Er zijn voorstellingen op 7 juni om 19.00u, 8 juni om 19.00u, 9 juni om 13.30u en 16.15u en 10 juni om 12.30u.