24-uur SVIJ; Samen is niet alleen

24-uur SVIJ; Samen is niet alleen
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Voetbalvereniging SVIJ gaat voor een uniek evenement. Van vrijdag 8 tot zaterdag 9 juni staat bij de voetballende IJmuidenaren in het teken van “maatschappelijke betrokkenheid”. 24 uur lang zal er gevoetbald worden voor het goede doel. Gekozen is om geld in te zamelen voor het woon-zorgcentrum W.F. Visserhuis. SVIJ vindt het namelijk belangrijk om een statement te maken voor de ouderenzorg. 

De ouderenzorg staat onder druk, er is steeds minder tijd en geld beschikbaar voor ouderen en er is een groot tekort aan vrijwilligers. SVIJ wil met dit evenement deze zaken onder de aandacht brengen.
Voetbal is namelijk niet alleen een kwestie van winnen en verliezen. Voetbal is ook met elkaar en voor elkaar…..

De opening van de 24-uur van SVIJ is op vrijdag 8 juni om 16:00 uur en wordt 24 uur later afgesloten met een wedstrijd tussen Oud Telstar spelers en Oud SVIJ-ers.