Tentoonstelling ‘De Ontmoeting’ in Bieb

Tentoonstelling ‘De Ontmoeting’ in Bieb
Foto RTV Seaport/PR

Cursisten van het Kunstencentrum presenteren van vrijdag 1 juni t/m maandag 30 juli hun zelfgemaakte werken met als thema ‘De Ontmoeting’ tijdens de speciale zomerexpositie in Bibliotheek Velsen. De tentoonstelling is tijdens openingsuren gratis te bezoeken voor publiek.

Een bijzondere collectie diptieken; twee schilderijen die op enige wijze met elkaar te maken hebben. Werken die bij elkaar horen door de contrasterende kleuren en vormen, het onderwerp, de achtergrond of de figuren die worden afgebeeld. De model, portret- en vrij schilders van Kunstencentrum Velsen hebben de afgelopen periode keihard gewerkt aan figuratieve maar ook abstracte kunstwerken die passen binnen het thema ‘De Ontmoeting’.

Op woensdagavond 6 juni van 19:00 tot 20:00 uur zal voorzitter van de Velser gemeenschap Gert Jan van der Hulst de tentoonstelling officieel openen. Jong en oud zijn van harte welkom in Bibliotheek Velsen. De toegang is gratis.

%d bloggers liken dit: