26 mei: Nationale WandelCoachDag

26 mei: Nationale WandelCoachDag
Foto: NationaleWandelCoachDag

Zaterdag 26 mei kunt u kennismaken met een nieuw fenomeen, wandelcoaching, tijdens de 7e Nationale WandelCoachDag in het bos bij Duin en Kruidberg. Anne Eijnwachter van Seniorencoach Kennemerland neemt u mee voor een bijzondere wandeling. Bij wandelcoaching neemt de coach u mee naar buiten, de natuur in. De natuurelementen zorgen voor ontspanning en relativering. Daarbij komt u ook letterlijk en figuurlijk in beweging en daardoor komen er vaak sneller nieuwe inzichten. De natuur helpt hierbij. Seniorencoach Anne Eijnwachter uit IJmuiden is ook natuurgids. Het liefste gaat zij met haar klanten naar buiten. Zij biedt senioren begeleiding bij het proces van het ouder worden rond thema’s als verliesverwerking, eenzaamheid en veranderingen in mobiliteit en gezondheid.
De gratis wandelingen op 26 mei starten bij de Parkeerplaats Duin en Kruidberg. Er zijn drie individuele wandelingen: de eerste begint om 13.30 uur, de tweede start om 14.30 uur en de laatste om 15.30 uur. Elke wandeling duurt 45 minuten. Van 16.30 uur tot 17.30 uur is zij beschikbaar voor vragen en kennismaking bij de Hoeve  Duin en Kruidberg, Duin en Kruidbergerweg 89, Santpoort Noord. Aanmelden voor één van de wandelingen kan via e-mail: Anne@srckl.nl of telefonisch 06 47325563. Voor meer informatie zie ook haar website www.srckl.nl
Meer informatie over het wandelcoachen:  www.nationalewandelcoachdag.nl