René van der Wel verrast Velserduin

René van der Wel verrast Velserduin
© RTV Seaport / PR

Vrijdagmiddag 18 mei trad René van der Wel op in woonzorgcentrum Velserduin. De zanger, bij de meeste senioren vooral bekend van de groep Vulcano, bracht een breed muzikaal repertoire. Liedjes als ‘Love is in the air’, ‘Circle of Life’, ‘You raise me up’ en ‘The Great pretender’. Na de pauze was het tijd voor de Nederlandstalige liedjes: ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik hou er zo van’ en ‘Mag ik dan bij jou’.

De zeer ervaren zanger trad overigens voor het eerst op in een woonzorgcentrum. Na afloop deelde René met hulp van de activiteitenbegeleiding en vrijwilligers van Velserduin rozen uit aan de bewoners. ‘Omdat ik met zoveel liefde voor jullie optreed, wil ik je ook graag een roos geven’ aldus René: ‘Als ik het goed voel, lijkt die liefde wederzijds’.

‘Krijg ik een kus van je?’ vroeg een enthousiaste dame in de zaal. ‘Ja natuurlijk. Wacht, ik kom naar je toe!’