Nationale Molendag bij De Zandhaas

Nationale Molendag bij De Zandhaas
Screenshot video

Op 12 en 13 mei is het Nationale Molendag, het belangrijkste molenevenement van Nederland. Dit jaar is het thema: ‘Ontmoet de molenaar!’. In Noord-Holland doen zo’n 70 molens mee. 

Kom óók op bezoek en de molenaar vertelt je de bijzonderheden van zijn unieke molen. Vele molenaars en vrijwilligers organiseren extra activiteiten om er een gezellige dag van te maken. De Zandhaas in Santpoort-Noord maakt er op zaterdag 12 mei een feestelijke dag van! Er is muziek en een markt rond de molen. Voor bezoekers worden pannenkoeken en brood gebakken. Voor de kinderen zijn er extra activiteiten. Voor kinderen ligt op elke deelnemende molen gratis het Molen-Ontdekboekje klaar. Vol puzzels, raadsels, kleurplaten en spelletjes.

Kijk op molens.nl voor alle deelnemende molens.