Pianist Frederic Voorn in Mosterdzaadje

Pianist Frederic Voorn in Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Zondag 6 mei om 15.00 uur treedt de pianist Frederic Voorn op in ‘t Mosterdzaadje. Hij heeft een programma samengesteld met werk van Sweelinck, Ravel, J.C.Bach, Mozart, Beethoven en Debussy.

Frederic Voorn zal laten horen hoe deze componisten door de geschiedenis heen met elkaar verband houden. Jarenlang werkte hij bij Pianistenuur voor radio 4 en weet boeiende programma’s samen te stellen.

Ook schrijft Frederic Voorn artikelen over pianoliteratuur en maakte hij al veel cd’s rond bepaalde thema’s. En ook een heel mooie met alleen eigen composities. In dit concert horen we de Pavanes van Sweelinck en Ravel, die ondanks dat er 300 jaar tijdsverschil in zit, statige hofdansen blijven met treurig karakter.

‘t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord is vanaf een half uur voor aanvang open.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.