Telstar al na een half uur met tien man

Telstar al na een half uur met tien man
© RTV Seaport/ Dennis Gouda

Ondanks de 0-1 nederlaag tegen SC Cambuur overheerst het goede gevoel bij Telstar richting de play-offs van de Jupiler League. “Vanaf nu is het focussen op De Graafschap”, aldus Toine van Huizen. Trainer Mike Snoei was niet zo te spreken over de scheidsrechter.

“Uit bij Oss was het ook al droevig met deze man”, zei Snoei na afloop. “Ik doe wel eens wat verkeerd, de scheidsrechter ook wel eens, maar die rode kaart was veel en veel te zwaar.”

Doordat Telstar al na een half uur met tien man kwam te staan werd het een andere wedstrijd. “Toch hebben we nog kansen gehad en het is jammer dat de jongens geen beloning krijgen voor het harde werken. Het was notabene het liefste jongetje van de klas die rood kreeg, Rodny Cabral. We hadden met een goed resultaat af willen sluiten.”

“We hebben het met tien man lang vol gehouden”, vond Toine van Huizen. “Het wedstrijdbeeld werd veranderd door die rode kaart. We wilden er eigenlijk gewoon een mooie wedstrijd van maken. Maar goed, we moeten er de positieve dingen uithalen en dan lekker focussen op De Graafschap.”

Tekst: Mediapartner nhnieuws Foto’s: Dennis Gouda

DSC_4000 DSC_4029 DSC_4045 DSC_4067 DSC_4096 DSC_4131 DSC_4192 DSC_4306 DSC_4338 DSC_4368 DSC_4400 DSC_4410 DSC_4517
<
>
© RTV Seaport / Dennis Gouda
%d bloggers liken dit: