Activiteiten Pieter Vermeulen Museum

Activiteiten Pieter Vermeulen Museum
Foto: RTV Seaport / Dennis Gouda

In de meivakantie is er in het Pieter Vermeulen Museum weer van alles te beleven!  Ga op speurtocht in de superleuke  tentoonstelling Waterwijs’ (geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar): en ontdek door spannende opdrachten, spelletjes en vragen allerlei aspecten van water: watervoorziening, verspilling en vervuiling van water, de grote en kleine waterkringloop. Doe mee aan de knutsel-workshops of kom je kijken naar de poppenkastvoorstelling “Druppies Grote Reis”. Je kunt ook museuminspecteur worden en je persoonlijke mening en beoordeling geven over het museum en de tentoonstelling. Misschien wordt het Pieter Vermeulen Museum dan weer Kidsproof nr. 1 Museum.

Kijk voor meer informatie op: www.pietervermeulenmuseum.nl of bel met nummer 0255 – 536726.