Dertien lintjes uitgereikt in Velsen

Dertien lintjes uitgereikt in Velsen
Foto RTV Seaport / Ton van Steijn

Donderdag 26 april zijn door burgemeester Dales in het Stadhuis van Velsen de Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Vier dames en negen heren zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Dit zijn uit Velsen-Noord de heer de Baar en mevrouw van der Salm, uit Velsen-Zuid mevrouw de Jong-Huizinga, uit Velserbroek de heer van Dam en mevrouw van Dam-Steenbergen, de heer van der Hulst en de heer T.H. Zondag en uit IJmuiden de heer van der Heijden,  de heer Hinloopen, de heer Shao-lin Hu, de heer A. de Koning, mevrouw de Koning-Wiljouw en de heer E.J.H. Wilmink.

RTV Seaport deed live verslag van de Velsense lintjesregen, deze uitzending wordt donderdag en vrijdag (op Koningsdag) voortdurend herhaald, slechts onderbroken door de live-uitzending donderdagavond van de gemeenteraad.

Bekijk hier de uitzending: Uitreiking Koninklijke onderscheidingen 2018