Reddingbootdag bij KNRM IJmuiden!

Reddingbootdag bij KNRM IJmuiden!
Foto Arie van Dijk

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) houdt op zaterdag 28 april van 10.00-16.00 uur haar landelijke open dag op 45 locaties. Ook KNRM-reddingstation IJmuiden aan de Haringkade 2 doet mee! Reddingbootdag is dé dag om actief kennis te maken met het reddingwerk op het water, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM.

Op deze dag bedanken de 1.300 vrijwilligers van de KNRM de donateurs die reddingwerk financieel mogelijk maken. Als dank voor die vaak jarenlange steun halen de vrijwilligers op 28 april alles uit de kast.
Programma: KNRM Lifeguards met hun materieel, een kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM, Zeekadetkorps IJmond, Stichting Ambulance Wens, verkoop artikelen uit de Reddingwinkel, springkussen, schminkhoek, verkoop van hamburgers & haring en zing mee met De Delta Singers! Het allermooiste: donateurs mogen meevaren op de Nh1816, Koos van Messel en de Johanna Louisa.

Bent u nog geen donateur en wilt u ook meevaren? Word dan donateur tijdens Reddingbootdag! Kom op tijd want vol = vol!

Kijk voor info op de website www.reddingbootdag.nl