Inschrijving voor Telstar Street League gestart

Inschrijving voor Telstar Street League gestart

Op 13 juni gaat de zevende editie van de Telstar Street League van start, het straatvoetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 17 jaar van Telstar Thuis in de Wijk. In de verschillende wijken zijn er vijf voorrondes, de finale is na de zomer in het Rabobank IJmondstadion. Nieuw is dit jaar dat er twee leeftijdscategorieën zijn.

De voorrondes zijn op vijf woensdagen en beginnen steeds om 17 uur. Op 13 juni in Velserbroek (Wieringer Aak), 20 juni in Haarlem-Noord (Flevoplein), 27 juni in IJmuiden-Zeewijk (Cruijff Court), 4 juli in Velsen-Noord (Stratingplantsoen) en 11 juli in IJmuiden (Homburgstraat). Voor eten en drinken wordt gezorgd. Spelers van Telstar zijn de scheidsrechters.

Een team bestaat uit minimaal vijf en maximaal acht meisjes of jongens (niet gemengd). Naast het voetballen, kunnen zij ook punten verdienen met een buurtactiviteit die goed of leuk is voor de wijk. Bijvoorbeeld door te helpen bij een buurtfeest of het schoonmaken van een plantsoen. Een team haalt alleen de finale als de buurtactiviteit ook daadwerkelijk is uitgevoerd. De finales zijn vooraf aan een wedstrijd van Telstar aan het begin van het nieuwe seizoen.

Schrijf je nu in! Zie voor meer info en het inschrijfformulier www.telstarstreetleague.nl en Facebook.com/TelstarStreetleague of ga naar de buurtsportcoach bij jou in de buurt.