Verwoort volgt Verkaik op als wethouder

Verwoort volgt Verkaik op als wethouder

Arjen Verkaik keert niet terug in het nieuwe college als wethouder voor de VVD. Zijn plaats wordt overgenomen door zijn partijgenoot, lijsttrekker en fractievoorzitter Jeroen Verwoort.

Arjen Verkaik heeft er net als de ook niet terugkerende Annette Baerveldt (D66) drie volle bestuursperioden op zitten. ‘Twaalf mooie, maar ook overvolle jaren’, zegt hij in een persverklaring.

Toch kijkt Verkaik met genoegen terug. ‘Ik heb een aantal mooie resultaten mogen bereiken, zoals de omvorming van de Meergroep naar IJmond Werkt. Ik heb bedrijfsleven en onderwijs in beweging gebracht voor een gericht arbeidsmarktbeleid en bijgedragen aan een gezonde haveneconomie.’

In de afgelopen twaalf jaar was Arjen Verkaik wethouder van onder meer economische zaken, sociale zaken en werkgelegenheid, verkeer en vervoer, ruimtelijke ordening en financiƫn. Vrijdag neemt RTV Seaport een interview bij hem af, dat zo spoedig mogelijk wordt uitgezonden.

%d bloggers liken dit: