Zaterdag Repair Café in Santpoort-Zuid

Zaterdag Repair Café in Santpoort-Zuid
Foto RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

Aanstaande zaterdag 14 april tussen 13:30 uur en 16:00 uur is er weer een Repair Café in de Poorterszaal van ’t Brederode Huys aan de Bloemendaalsestraatweg 201 in Santpoort-Zuid.

Recent werd bekend dat Europa na Azië de grootste bijdrage levert aan de aanwas van de afvalberg. Met kleine reparaties kunnen we hier iets aan doen. Enthousiaste vrijwilligers kunnen wellicht uw kapotte elektrisch apparaat of uw meubeltje dat stuk is óf uw niet functionerende telefoon of pc repareren. Ook reparaties aan textiel of sieraden zijn mogelijk. Zelfs voor het spannen van uw fietsketting kunt u bij de vrijwilligers terecht. Heeft u niets dat gerepareerd moet worden? U kunt ook gewoon voor de gezelligheid langskomen. Voor meer informatie: www.repaircafe.org of www.santpoortsbelang.nl