Geen winst maar geel voor Korpershoek

Het is de Witte Leeuwen vrijdagavond niet gelukt om drie punten over te houden aan de driehonderdste wedstrijd van hun aanvoerder Frank Korpershoek. Het werd uit bij FC Oss helaas maar één punt. Een gelijkspel zonder doelpunten, maar wel met een gele kaart voor captain Frank.

In de eerste helft domineerde Telstar grote delen van de wedstrijd zonder grote kansen te creëren. De van zijn debuut-interland teruggekeerde Amerikaanse spits Novakovich scoorde, maar zag zijn doelpunt worden afgekeurd vanwege buitenspel.

In de tweede helft werd het meer een wedstrijd, maar tot grote kansen leidde het weer niet. Pas in de extra tijd kreeg FC Oss een reële mogelijkheid om te scoren, gelukkig voor Telstar werd daar slecht mee omgesprongen.

Na de tweede 0-0 op rij doet Telstar een stapje terug op de ranglijst. Jong PSV, dat in Amsterdam won van Jong Ajax, heeft op doelsaldo de vierde plek overgenomen. Komende maandag kunnen de Velsenaren zich revancheren, al zal dat bepaald niet eenvoudig zijn tegen nummer twee NEC in Nijmegen. Bovendien moet Telstar dan topscoorder Novakovich missen omdat hij vrijdag zijn vierde geel kaart kreeg.