‘Een IJmuidenaar leeft’ weer gewonnen

‘Een IJmuidenaar leeft’ weer gewonnen
© RTV Seaport / Erik Baalbergen

Woensdagavond 28 maart vond in het Thalia Theater de derde editie van De Grote IJmuiden Quiz plaats. De initiatiefneemster en pub-quizmaster Nel Luiken heeft de IJmuidenkenners aan de tand gevoeld over wetenswaardigheden van, over en rond IJmuiden. Bekende maar ook minder bekende feiten passeerden  de revue. Er eindigden twee teams op gelijke hoogte, de Kaairidders en Een IJmuidenaar Leeft. Na een shoot-out vraag werd het team van Een IJmuidenaar Leeft de winnaar. Net als vorig jaar konden zij de wisselbeker mee naar huis nemen. Een IJmuidenaar Leeft werd vertegenwoordigd door Friso Huizinga, Giel Twisk, Ko van Leeuwen, Henk Looij en Jaap Bakker .

DSC_9118 DSC_9117 DSC_9094 DSC_9091 DSC_9088 DSC_9080 DSC_9077 DSC_9074 De winnaars
<
>
© RTV Seaport / Erik Baalbergen

%d bloggers liken dit: