Telstar kan na gelijkspel toch juichen

Telstar kan na gelijkspel toch juichen
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Ondanks het teleurstellende gelijkspel tegen laagvlieger RKC, was er dit weekend toch reden om te juichen voor iedereen die Telstar lief heeft. Want de club en succestrainer Mike Snoei hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract voor twee seizoenen.

Minstens zo belangrijk is de toezegging van technisch directeur Piet Buter, voor een belangrijk deel de architect van het huidige team dat zo verrassend goed presteert in de Jupiler League, dat hij ook nog minstens twee jaar aan de club verbonden blijft.

In de vanwege de interland Nederland – Engeland naar zaterdag verplaatste thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk bleef het 0-0. Dat was opmerkelijk voor het Rabobank IJmond Stadion, waar dit seizoen met 64 doelpunten tot nu toe het meeste werd gescoord in de Jupiler League.

De Witte Leeuwen mistten zaterdagavond duidelijk de veel scorende spits Andrija Novakovich, die vanwege zijn eervolle selectie voor het Amerikaanse nationale elftal naar de Verenigde Staten was afgereisd. Zie voor een uitgebreid wedstrijdverslag de website van Telstar.