Hondencursus van Martin Gaus in Spaarnwoude

Hondencursus van Martin Gaus in Spaarnwoude
® Foto RTV Seaport/PR

Hondenschool Martin Gaus Spaarnwoude start eind maart met Crossfit cursussen voor honden. Tijdens deze cursus komen de elementen van allerlei verschillende honden- en mensensport samen, waarbij zowel de eigenaren als de honden actief bezig zijn.

In veel cursussen waarbij sport voor mensen en honden gecombineerd wordt, ligt de aandacht met name op de sportende mens en niet op de hond. Hier is dat omgekeerd. De hond gaat in eerste instantie met hulp van de eigenaar de verschillende onderdelen aanleren, waarna ze samen alle onderdelen en opdrachten uitvoeren. Eigenaren mogen zich daarbij zo sportief inspannen als ze willen. Het doel van de cursus is om het plezier in samenwerken tussen eigenaar en hond te verbeteren en daardoor de band en het wederzijds begrip te vergroten. Als dat goed zit merk je dat óók terug in de dagelijkse omgang met je hond.

Opgeven kan via: www.martingausspaarnwoude.nl

%d bloggers liken dit: