Volg de verkiezingen met RTV Seaport

Volg de verkiezingen met RTV Seaport
Foto RTV Seaport / Ton van Steijn

Woensdag 21 maart is de ontknoping van de verkiezingsstrijd. RTV Seaport volgt dit op de voet. Zowel via radio en tv als via Twitter, Facebook en onze website houden we u op de hoogte en geven wij u alle uitslagen.

Afgelopen zaterdag waren het jongeren- en lijsttrekkersdebat, die nu zowel op Ziggo kanaal 40  als de website zijn terug te zien. Vanaf dinsdag krijgen de verkiezingen op de radio extra aandacht en op woensdag gaan verslaggevers en cameramensen de stemlokalen langs om reportages te maken.

Woensdagavond zendt RTV Seaport vanaf 22 uur rechtstreeks uit vanuit de Burgerzaal. Dan zijn er diverse reportages te zien, worden er interviews afgenomen en zal de burgemeester rond 23 uur de eerste uitslagen bekend maken. Waarschijnlijk is tegen middernacht bekend hoeveel stemmen elke partij heeft gehaald.

Op donderdagochtend komt RTV Seaport om 11 uur opnieuw in de lucht met de uitslagen op kandidaatsniveau: welke 33 personen komen in de nieuwe gemeenteraad? Dan worden de winnaars en verliezers ook om commentaar gevraagd en wordt al vooruitgeblikt op de collegevorming.

Volg naast RTV Seaport ook de tweets van @RaadspleinTV en @gemvelsen en de Facebookpagina’s van de gemeente en ‘Velsen in de ban van de verkiezingen’.

%d bloggers liken dit: