Herhaling uitzending lijsttrekkersdebat

Herhaling uitzending lijsttrekkersdebat
Foto RTV Seaport / Ton van Steijn

Valt er op 21 maart tijdens nog wat te kiezen in Velsen? Er zijn dan wel tien partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen, maar zijn de verschillen tussen hen altijd wel zo groot? Dat was de slotvraag in het slotdebat, op zaterdagmiddag 17 maart in de Burgerzaal van het stadhuis.

Daarnaast ging het tussen de tien lijsttrekkers onder andere over wonen en werken, onderwijs, welzijn en cultuur en het sociaal domein. En natuurlijk over de vraag of Velsen wel of niet met Beverwijk en Velsen moet fuseren tot één gemeente IJmond.

Het door Raadsplein TV en de gemeente Velsen georganiseerde debat werd live uitgezonden op RTV Seaport. Hoe het is verlopen, is te zien in deze integrale herhaling.

 

%d bloggers liken dit: