Verschillende drugs aangetroffen in pand Velsen-Noord

Verschillende drugs aangetroffen in pand Velsen-Noord
Foto RTV Seaport/PR

Op donderdagochtend werd in een loods een hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De politie gaat verder met het onderzoek.
Na binnengekomen informatie ging de politie poolshoogte nemen bij een pand aan de Staalstraat in Velsen Noord. In het bedrijfspand werd een kamer aangetroffen waar men vermoedelijk xtc pillen had geslagen.

Naast het aantreffen van de tabletteermachine is ook 65 kilo aan MDMA en amfetaminepillen en poeder aangetroffen. Burgemeester Frank Dales was ter plekke aanwezig bij het oprollen van de opslag en drugsproductie in de Staalstraat: “We hebben in Velsen een drugsconvenant waarmee we actief de productie en verkoop van drugs aanpakken. Het oprollen van dit lab is een belangrijke stap in de strijd tegen drugs.” Afhankelijk van de uitslag van het politieonderzoek beraadt de burgemeester zich op mogelijk verdere stappen.

Er was niemand aanwezig in het pand en de politie gaat verder met het onderzoek.