Repair Café zaterdag 10 maart

Repair Café zaterdag 10 maart
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

Zaterdag 10 maart van 13:30 uur – 16:00 uur zitten er weer vrijwilligers klaar om u te helpen met attributen waarvan u zich afvraagt of die nog te repareren zijn. Vaak is het zonde om iets weg te gooien, dat is slecht voor het milieu, de grondstoffen raken op.Heeft u een kapot elektrisch apparaat, problemen met uw p.c. of mobiele telefoon of modem, met uw fiets, klok of horloge, kleding, speelgoed, meubeltjes, enz.; het is de moeite waard om eens langs te komen voor advies of reparatie. Voor de kosten hoeft u het niet te laten; het is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom! Als uw apparaat gerepareerd wordt, blijf er dan vooral bij zitten, dat is gezellig en u leert wellicht ook het de volgende keer zelf op te lossen. Dat is een van de doelstellingen van het Repair Café: reparatiekennis niet verloren laten gaan. Daarnaast natuurlijk ook duurzaamheid en sociale contacten in de buurt bevorderen. U bent van harte welkom, ook om alleen een kijkje te nemen, een drankje te drinken en een praatje te maken in ’t Brederode Huys, Bloemendaalsestraatweg 201, Santpoort-Zuid. Voor meer informatie zie: www.repaircafé.org

%d bloggers liken dit: