Pieter Vermeulen Museum gesloten voor opbouw nieuwe tentoonstelling

Pieter Vermeulen Museum gesloten voor opbouw nieuwe tentoonstelling
Pieter Vermeulenmuseum. Foto: Dennis Gouda

Na een geweldige drukke voorjaarsvakantie is deur van Pieter Vermeulen Museum even gesloten. Leerden in de herfstvakantie nog ruim 700 kinderen waarom het zo belangrijk is om een groene tuin te hebben, vanaf vrijdag 30 maart, kan iedereen weer in het museum terecht om op een aantrekkelijke manier alles te leren over water in de tentoonstelling ‘Waterwijs’.

Tijdens de voorjaarsvakantie waren de medewerkers en vrijwilligers niet alleen druk in het museum maar ook daarbuiten. In de Dwarsligger werd met kinderen van Partou in het kader van het Gids-project een smaakmarkt georganiseerd voor buurtbewoners en bezoekers van het buurtcentrum. Alle gezonde hapjes die de kinderen hadden bereid werden geproefd door belangstellenden die uitleg kregen over gezond eten. Na de markt kreeg iedereen een boekje recepten mee naar huis.
Vrijwilliger Ton ging met zwerfafval opruimer Toon langs bij een andere kinderopvang waar zij uitleg gaven over zwerfvuil en daarna met de kinderen de handen uit de mouwen staken om zwerfvuil in de buurt van de opvang op te ruimen.

Voor openingstijden en tarieven:, www.pietervermeulenmuseum.nl

%d bloggers liken dit: