PvdA-kandidaat Marlies Havik overleden

PvdA-kandidaat Marlies Havik overleden

Dit weekend is Marlies Havik plotseling overleden. Dit heeft de PvdA Velsen bekend gemaakt. Havik was steunfractielid voor deze partij en stond vijfde op de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Marlies stond volop in het politieke leven van Velsen, aldus fractievoorzitter Marianne Poen en afdelingsvoorzitter Bernard Wittenberg in een korte verklaring op de website van PvdA Velsen. ,,Zij was een gedreven sociaal-democraat die opkwam voor iedereen die het moeilijk heeft. Zij zocht het in concrete daden en oplossingen. Wij zullen haar inbreng heel erg missen. Wij wensen haar familie sterkte met dit grote verlies.”

Marlies Havik, arbeids- en organisatiepsycholoog van beroep, is 52 jaar geworden. Ze was zes jaar weduwe en laat een zoon en een dochter van 16 en 17 na. Zaterdag is haar uitvaart.