Pop Up Store voor lokale PvdA

Pop Up Store voor lokale PvdA
Foto RTV Seaport/PR

De PvdA heeft in Velsen een primeur: voor de duur van een maand heeft de partij de beschikking over een Pop Up Store. Op zaterdag 24 februari opende de Store op het Marktplein nr. 29 in IJmuiden voor het eerst haar deuren.

Geïnteresseerden kunnen hier tot aan de gemeenteraadsverkiezingen zich laten informeren over de standpunten van de partij, kennis maken met de kandidaten voor de raad, of gewoon langskomen voor een kopje koffie.

De PvdA wil hiermee zichtbaar en toegankelijk zijn. De opening van de Pop Up Store sluit aan bij andere activiteiten. Via Dialoogtafels heeft PvdA Velsen op tal van inhoudelijke thema’s idee├źn voor het verkiezingsprogramma opgehaald. Door middel van de maandelijkse ‘PvdA in de Buurt-acties’ kunnen bewoners laten weten hoe zij hun buurt ervaren. Al deze activiteiten – en dus ook de Pop Up Store- dragen hopelijk bij aan het verkleinen van de kloof tussen de burger en de politiek.

De Pop Up Store van PvdA Velsen is gevestigd op Marktplein in IJmuiden. Daar is elke zaterdagmiddag iedereen welkom tussen 15.00 en 17.00 voor de ZaMiBo (ZaterdagMiddagBorrel).

De Pop Up Store is in principe op de volgende dagen/tijden geopend:
– woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
– donderdag van 10.00 uur tot 14.00 uur
– zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur