Vijf mini-debatten op Raadsplein TV

Vijf mini-debatten op Raadsplein TV
© RTV Seaport / Dennis Gouda

De verkiezingsstrijd is nu echt begonnen! Voorafgaande aan de laatste raadsvergadering voor de verkiezingen op 21 maart, gingen de tien lijsttrekkers  afgelopen donderdag voor Raadsplein TV kort met elkaar in debat aan de hand van vijf stellingen van de online stemhulp velsen.mijnstem.nl.

De mini-debatjes golden als de start van het debatcircus, dat de komende weken in Velsen rondreist. Gespreksleiders Esther van der Veur en Gertjan Huijbens van Raadsplein TV zijn er bij zes betrokken. Naast diverse reportages, worden twee debatten live op de lokale tv uitgezonden: het jongerendebat op 7 maart (i.s.m. het John van Dijk fonds) en het slotdebat op 17 maart. Deze debatten zijn rechtstreeks en in herhaling te zien via het tv-kanaal en de website van RTV Seaport/RTV IJmond.

Voor meer informatie en de stemhulp, zie het verkiezingsnieuws op www.velsen.nl

 

%d bloggers liken dit: