RaadsessiesTV LIVE 11 januari 2018

RaadsessiesTV LIVE 11 januari 2018

Een spetterend slot na een heel lang voorspel, zo kan de uitzending van Raadsplein TV van donderdag 11 januari worden omschreven. Eerst waren er nog drie andere sessies, maar eigenlijk hield iedereen zijn adem in voor de raadsbrede sessie na de pauze.

Die sessie ging over de door het college voorgestelde injectie van 1,5 miljoen euro voor de noodlijdende stadsschouwburg Velsen en de wijze waarop de wethouder met dit dossier is omgegaan. De drie andere sessies betroffen de sportaccommodaties, het grondbeleid en een innovatiefonds voor MKB-bedrijven in de maakindustrie.

Hieronder de integrale uitzending, inclusief alle interviews over de vier sessies. Daarnaast is er ook een compilatie van het schouwburgdebat. Die sessie werd uiteindelijk na middernacht geschorst en gaat maandagavond (15 januari) verder. Uiteraard is Raadsplein TV daar weer live bij, onze uitzending begint om 19:20 uur.

%d bloggers liken dit: