Compilatie van schouwburgdebat op 11 januari

Compilatie van schouwburgdebat op 11 januari

Vlak voor de verkiezingen ligt er nog een groot hoofdpijndossier op het bordje van de gemeenteraad. De stadsschouwburg heeft 1,5 miljoen euro extra nodig om te overleven. Het lijkt erop dat de meerderheid van de raadsleden dat wel wil betalen om het laatste podium in Velsen open te kunnen houden, maar men is ontstemd over de wijze waarop de wethouder heeft geacteerd en de politiek heeft geïnformeerd.

Afgelopen donderdag 11 januari was er een lange sessie, die uiteindelijk is geschorst en maandag 15 januari om 19:30 uur verder gaat. Inzet wordt dan vooral de positie van wethouder Robert te Beest, die met zijn antwoorden in de eerste termijn de raadsleden nog niet heeft weten te overtuigen dat hij juist gehandeld heeft.

Hieronder een compilatie van onze live-uitzending van afgelopen donderdag, bestaande uit enkele interviews en het tweede deel van het debat. Daarin houdt de wethouder zijn betoog, voortdurend geïnterrumpeerd door diverse raadsleden. Maandag is Raadsplein TV er vanaf 19:20 uur wederom live bij.

%d bloggers liken dit: